Deel een samengevoegde kopie van je werk via e-mail, tekst, sociale netwerken, en meer. Deze functie maakt gebruik van native os-mechanismen voor delen, inclusief al geverifieerde services. Ontdek hoe het werkt, krommingspen, dankzij Adobe sensei-technologie kun je sneller, intuïtiever en nauwkeuriger paden creëren. Duw of trek segmenten rechtstreeks, in plaats van dat je bezier-grepen dient te wijzigen, vergelijkbaar met de tool Kromming in Adobe Illustrator. Je kunt eenvoudig dubbelklikken om te schakelen tussen punttekst. Ontdek hoe het werkt, aangepaste padkleur en breedte. Verbeter de look and feel van je paden.

van Adobe, apple, google en Microsoft, kun je variaties definiëren binnen elk ondersteund lettertype voor gewicht, hoogte, schuinte, en meer. Ontdek hoe het werkt, menu quick Share.

Verbeteringen voor serum selecteren en maskeren, met een schuifregelaar in de optie kleurzuivering kun je nu eenvoudig de hoeveelheid zuivering aanpassen die wordt toegepast op je afbeeldingen. Betere integratie met Microsoft dial, wijzig eenvoudig penseelparameters, inclusief afmeting, dekking en overige penseelinstellingen — rechtstreeks tijdens het schilderen met gebruikmaking van Microsoft dial. Verbeterde penseelordening, je kunt je penselen ordenen en opslaan in de gewenste volgorde. Je kunt via slepen en neerzetten materiaal herordenen, mappen en submappen maken, de penseelstreek-preview schalen, schakelen tussen nieuwe weergavemodi en penseel-presets opslaan met dekking, flow, overvloeimodus en kleur. Verbeterde penseelprestaties, laat je werk niet vertraagd worden door trage penselen. De verbeterde, snellere reactietijd is vooral meetbaar tijdens het werken met grote penselen aan grote documenten. Toegang tot Lightroom-foto's, toegang tot je foto's van Lightroom cc vanuit de cloud, rechtstreeks binnen Photoshop via zoeken of het startscherm. Dankzij diepere integratie tussen alle desktop- en mobiele apps van Adobe Creative cloud voor fotografie, worden al je foto's gesynchroniseerd en zijn ze overal toegankelijk. Realiseer een fraaier uiterlijk, dankzij een nieuw uitvloeiingsalgoritme. Varieer de hoeveelheid uitvloeiing voor schonere lijnen, zelfs wanneer je een muis gebruikt.

Afbeeldingen plaatsen, importeren


Met Photoshop cc aziatische heb je altijd toegang tot nieuwe functies zodra ze beschikbaar zijn. Photoshop cc, onderwerp selecteren, selecteer met slechts én klik de prominente objecten in je afbeeldingen met de nieuwe functie onderwerp selecteren. Verfijn vervolgens je keuze met selectietools of in de selectie- en maskerwerkruimte. Verbeterde dieet ondersteuning voor beeldschermen met een hoge resolutie. Photoshop schaalt nu voor elk van je beeldschermen met een hoge resolutie afzonderlijk. En er zijn meer opties waarmee je ui-schaling op de juiste manier kunt instellen. Alleen Windows Creators editie en latere edities.

Snij gratis je afbeeldingen bij in seconden!


De weergave van de afbeelding in de vorm bepalen Als de afbeelding scheef is, is afgekapt of niet op de gewenste manier in de vorm wordt weergegeven, gebruikt u de hulpmiddelen Aanpassen en Opvullen in het menu bijsnijden om dit te corrigeren: Klik op een. Er verschijnt een menu met bijsnijdopties. Kies Aanpassen als u de volledige afbeelding passend wilt weergeven binnen de vorm; de oorspronkelijke hoogte-breedteverhouding van de afbeelding blijft behouden, maar de vorm bevat mogelijk lege ruimte. Kies Opvullen om de vorm binnen de grenzen van de afbeelding te laten passen en alles wat buiten de vorm valt te verwijderen. Klik op Opvulling of Aanpassen. Met Opvullen stelt u in dat de grootte van de afbeelding overeenkomt met de hoogte of de breedte van de vorm, afhankelijk van welke de grootste. Hiermee wordt de vorm met de afbeelding opgevuld en wordt alles buiten de vorm verwijderd. Met Aanpassen stelt u de grootte van de afbeelding in zodat zowel de hoogte als de breedte ervan overeenkomen met de grenzen van de vorm.

indesign afbeelding bijsnijden

U kunt dit hulpmiddel ook gebruiken om een voorbeeld te bekijken van hoe een afbeelding in een bepaalde hoogte-breedteverhouding zal passen voordat u bijsnijdt. Gebruik invoegen afbeelding om de afbeelding toe te voegen aan een Office-bestand (zoals een Word-document, een PowerPoint-presentatie of een Excel-werkmap). Klik op Hulpmiddelen voor afbeeldingen opmaak en klik in de groep Grootte op de pijl onder Bijsnijden. Selecteer binnen hoogte-breedteverhouding in het menu dat verschijnt en klik op de gewenste verhouding. Er verschijnt een bijsnijdrechthoek met een voorbeeld van de afbeelding als deze is bijgesneden tot de geselecteerde hoogte-breedteverhouding. U kunt het bijsnijdgebied desgewenst aanpassen met de bijsnijdgrepen, zoals beschreven onder Een afbeelding bijsnijden.

U kunt een afbeelding toevoegen als opvulling voor een vorm, en de vorm vervolgens bewerken of bijsnijden. Een afbeelding toevoegen aan een vorm voeg een vorm toe aan uw document (zie vormen toevoegen voor instructies) en klik op de vorm om deze te selecteren. Klik op Hulpmiddelen voor tekenen opmaak en klik in de groep Vormstijlen op Opvulling van vorm afbeelding. Selecteer het gewenste type afbeelding (zoals Vanuit een bestand of Onlineafbeeldingen navigeer naar de gewenste afbeelding en voeg deze. Het formaat van de vorm wijzigen Als u het formaat van de opgevulde vorm wilt wijzigen terwijl de basisopmaak behouden blijft, selecteert u de vorm en versleept u een van de formaatgrepen.

Een afbeelding bijsnijden in Office - office-ondersteuning

Als u wilt bijsnijden tot verschillende vormen, snijdt u de cream afbeeldingen afzonderlijk bij. Klik op, hulpmiddelen voor afbeeldingen opmaak en klik in de groep Grootte op de pijl onder Bijsnijden. Selecteer Bijsnijden op vorm natuur in het menu dat verschijnt en klik vervolgens op de vorm waarop u wilt bijsnijden. De vorm wordt onmiddellijk op de afbeelding toegepast. Als u de vorm wilt aanpassen, klikt u op de knop Bijsnijden op het lint. Snijd de afbeelding bij door een van de volgende handelingen uit te voeren: Omschrijving Actie eén kant bijsnijden Sleep naar binnen aan de bijsnijdgreep aan de zijkant Twee aangrenzende zijden tegelijkertijd bijsnijden Sleep naar binnen aan de bijsnijdgreep in de hoek aan twee parallelle zijden. Als u een afbeelding bijsnijdt tot een veelgebruikt fotoformaat of hoogte-/breedteverhouding, past deze gemakkelijk in een standaard fotolijstje.

indesign afbeelding bijsnijden

Snijd online afbeeldingen bij — biijsnijdtool — crello

Opmerking: Hulpmiddelen voor bijsnijden zijn niet beschikbaar voor vormen, maar in Office 2010 en hoger kunt u het formaat van een vorm aanpassen en vervolgens het hulpmiddel. Punten bewerken gebruiken om een effect te bereiken dat vergelijkbaar is met bijsnijden. Met dit hulpmiddel kunt u de vorm ook aanpassen. Bijsnijden voor aanpassing aan of opvulling van een vorm hieronder voor meer informatie. U kunt de vorm van een afbeelding schurft snel wijzigen door de afbeelding bij te snijden tot een bepaalde vorm. De afbeelding wordt automatisch bijgesneden om de geometrie van de geselecteerde vorm te vullen, terwijl de verhoudingen van de afbeelding gelijk blijven. Als u dezelfde afbeelding wilt bijsnijden op meer dan een vorm, maakt u kopieën van de afbeelding en snijdt u elke afzonderlijke afbeelding bij tot de gewenste vorm. Klik op de afbeelding. U kunt meerdere afbeeldingen tegelijk bijsnijden, maar u moet ze bijsnijden tot dezelfde vorm.

Houd Ctrl ingedrukt terwijl u de bijsnijdgreep aan de zijkant naar binnen sleept. Aan alle vier zijden tegelijk evenveel bijsnijden. Houd Ctrl ingedrukt terwijl u de bijsnijdgreep aan een van de hoeken naar binnen sleept. Als u op tattoo bepaalde maten wilt bijsnijden, kunt u de waarden aanpassen in de vakken. Hoogte en, breedte op het lint naast de knop. Bijsnijden : u kunt de afbeelding ook tegengesteld bijsnijden of een marge rondom een afbeelding toevoegen door de bijsnijdgrepen naar buiten in plaats van naar binnen te slepen. (Optioneel) Als u het bijsnijdgebied wilt verplaatsen, wijzigt u het bijsnijdgebied door de randen of hoeken van de rechthoek te verslepen, of verplaatst u de afbeelding. Wanneer u klaar bent, drukt u op Esc of klikt u ergens buiten de afbeelding in het document.

Afbeeldingen bijsnijden en aanpassen - computer - editors van Documenten

De marges van een afbeelding bijsnijden. Gebruik, invoegen afbeelding om de afbeelding toe te voegen aan een Office-bestand (zoals een Word-document, een PowerPoint-presentatie of een Excel-werkmap). Klik met de rechtermuisknop op de afbeelding en selecteer de knop. Aan de randen en hoeken van de afbeelding verschijnen zwarte bijsnijdgrepen. Snijd de afbeelding bij door een van de volgende handelingen uit te voeren: Omschrijving, actie, eén kant bijsnijden, sleep mens naar binnen aan de bijsnijdgreep aan de zijkant. Twee aangrenzende zijden tegelijkertijd bijsnijden, sleep naar binnen aan de bijsnijdgreep in de hoek. Aan twee parallelle zijden tegelijk evenveel bijsnijden.

Indesign afbeelding bijsnijden
Rated 4/5 based on 731 reviews