Er blijft niets anders over dan er Saturnus/Maan/Mars van te maken. Weegbree kan ook ingezet worden bij dislocatie van de botten, bij jicht in de handen en voeten, het helpt ontstekingen en zwellingen en de pijn die daarbij ontstaat. Weegbree kun je  ook inwendig gebruiken, doe ongeveer 30 gram in ca 400 cl kokend water en gebruik het een paar keer per dag. Zowel de thee als het blad zijn bloedstelpend van aard (de thee helpt dan ook bij een te overvloedige menstruatie, ik zou vanwege de signatuur leer dan inderdaad het blad  van de grote weegbree gebruiken, dat meer op de maan lijkt). . En de thee ervan helpt ook bij diarree en bij aambeien. Bij mondblaasjes/herpes kun je de thee als spoelwater gebruiken.

lijnzaad engels verder, moet je onmiddellijk wrijven met het sap van een blad weegbreeblad en je bent onmiddellijk genezen. Ik las ergens dat het psychologisch helpt bij mensen met zelfbeklag en dat is ook eerder Saturnus/Venus  of Saturnus/Maan. Met andere woorden: weegbree lijkt een Saturnus/Maan- achtige werking te hebben vaak bij Mars-achtige situaties, maar tegelijkertijd geeft het ook weerbaarheid en Mars kracht.

En uitgesproken mooi is het plantje nou ook weer niet. Het kan er ongelooflijk goed tegen als er op getrapt wordt, het staat vaak langs de weg (wegbree eigenlijk:-) en dankt zijn ontstaan aan de cultivatie van de grond door mensen. Het plantje verscheen pas 4000 jaar geleden op aarde. Klaarblijkelijk noemden de Indianen de weegbree de voetstap der blanke mensen, omdat dit plantje overal verscheen in Amerika waar de europeanen gekomen waren. En daar dankt het zijn naam, Plantago voetzool, aan. Qua voeding geeft weegbree spierkracht, energie, ondernemingslust en werkkracht: Mars! . Alles wat prikt, snijdt en steekt vertegenwoordigt ook mars, en het grote gehalte van Vitamine c versterkt de weerstand en houdt aanvallers. Ik heb van weegbree wel eens pannekoekjes gebakken: ze omhuld met pannekoekmeel, staat geloof ik in de boeken van Mellie uyldert, het is heel smakelijk! . maar anders doe je het in de sla. Het kruid heeft een afkoelende (en antisceptische) tegen werking bij koortsachtige mars-situaties en een drogende (slijmoplossende en bloedstelpende) werking. Een drogende en afkoelende werking, lijkt ook op Saturnus. .

lijnzaad engels

Bruto - vertaling Nederlands-, engels - mijnwoordenboek


Leg er een gekneusd vers weegbree triangle blad. De smalle en hertshoornweegbree kunnen als vervanging dienen voor de grote en ruige weegbree, ze zijn alle gelijksoortig in hun werking. Culpeper laat weegbree onder Venus vallen, maar zegt er meteen bij dat het het hoofd geneest vanwege zijn antipathie met cream Mars en dat er geen Mars achtige ziekte is die weegbree niet geneest. . (Bij hoofdpijn kun je weegbree over je slapen wrijven tot het sap er uit komt). De smalle weegbree (volgende afbeelding) lijkt duidelijk meer op Mars met zijn puntige bladeren, en de grote meer op de maan met haar ronde grote bladeren. De ronde weegbree is dus duidelijk de meer vrouwelijke kant (Maan) en de smalle de meer mannelijke kant (Mars) gezien hun vormen. Maar het blad is behoorlijk taai en dat doet aan Saturnus denken. Het heeft 7 nerven en dat kan eventueel ook met Saturnus te maken hebben. .

Vertalingen lijst groenten, fruit, granen, zaden


Maar abrikozenpitten en amandelen bevatten zelf ook al zink (2 mg/100 g). Overleg overigens altijd met uw (Moerman)arts. Literatuur Toshiyuki fukuda. Hebben in 2003 in een wetenschappelijk artikel ( Anti-tumor Promoting Effect of Glycosides from Prunus persica seeds, pdf ) aangetoond dat amygdaline met andere glucosiden uit perzikpitten zowel in vitro als in vivo remmend werken tegen huidkanker bij muizen. Hebben in 2003 in een wetenschappelijk artikel ( Apoptosis induction of persicae semen extract in human promyelocytic leukemia (hl-60) cells ) aangetoond dat dat een amygdaline-extract van perzikpitten cytotoxisch (giftig) is voor bepaalde menselijke leukemiecellen (van de humane promyelocyten leukemie) in vitro. Gebleken is dat het extract apoptose teweeg brengt. Presenteerden in 2005 een wetenschappelijk artikel ( Amygdalin inhibits genes related to cell cycle in snu-c4 human colon cancer cells, pdf ) een studie, die suggereert dat amygdaline een antikankereffect heeft bij dikkedarmkanker, doordat het aanmaak belemmert van eiwitten die een functie hebben bij.

lijnzaad engels

Grote hoeveelheden zijn dan echter niet altijd haalbaar. Wel heb je bij de pitten altijd de zuivere amygdaline, laetrile kan iets anders zijn. Harold Manner heeft in zijn boek the death of cancer geschreven over zijn uitgebreid onderzoek naar eventuele giftigheid en werking van laetrile. En bij zijn onderzoeken bij dierproeven was laetrile werkzaam, mits de injecties gegeven waren in combinatie met vitamine a en bepaalde enzymen. Zink is het transportmechanisme voor laetrile en nitrilosiden in het lichaam.

Zij vonden ook dat er niets in het lichaam geneest zonder voldoende vitamine. Een prettige bijkomstigheid van zink is dat het verkoudheid tegengaat en sneller geneest. Een waarschuwing, uit het boek van e valstar ( voedingsinterventie bij kanker, creme blz 62) blijkt dat als u zinktabletten neemt, dat dan een combinatie met selenium gewenst is, want extra zinkopname vermindert de seleniumopname. Een zeer rijke natuurlijke bron voor selenium is de paranoot. Twee noten per dag is al ruim voldoende voor de adh. Natuurlijke bronnen voor zink zijn tarwekiemen (12 mg/100 g lijnzaad (8 mg/100 g) en paranoten (4 mg/100 g).

Koolhydraatarm met ekoplaza en ekomenu

Een combinatie van dagelijks 60 abrikozenpitten (verspreid over de dag) met het dieet van internist houtsmuller is dan ook zeer aan te raden. Houtsmuller belasterd, maar van de hoge raad mag de vereniging tegen Kwakzalverij. Houtsmuller geen kwakzalver of leugenaar noemen. Laetrile (een extract van amygdaline, maar niet altijd precies hetzelfde!) is te verkrijgen in de vorm van tabletten. Gebruik pillen en injecties nooit zonder overleg met een (Moerman)arts. Injecties dienen intraveneus gegeven te worden, creamed een aanbevolen hoeveelheid is bijvoorbeeld de eerste dag 21 roth gram en de volgende 20 dagen steeds 9 gram laetrile. Laetrile-medicijnen zijn echter erg duur en abrikozenpitten zijn relatief goedkoop. Vitaminen werken meestal het best als ze natuurlijk in het natuurlijke product (de pitten in dit geval) worden opgenomen.

lijnzaad engels

Vezelrijk bron van vezels

Abrikozenpitten worden ook wel de chemotherapie van de natuur genoemd. Iedereen dient echter zelf te letten op eventuele bijwerkingen van de B17 en men is er zelf verantwoordelijk voor als men kiest voor deze alternatieve of aanvullende kankertherapie, niet iedere tumor (zoals kanker. Asbest) reageert daarbij even goed op deze therapie! Als je er geen 60 per dag kokosolie verdraagt, probeer het dan met wat minder. Het helpt dan echter ook (veel) minder. Probeer de hoeveelheid met 5 of 10 pitten per dag op te voeren, zodat je in 12 of 6 dagen aan het rantsoen zit. Zo vormt het ook een onderdeel van het. .

Genoeg drinken bij het eten van de pitten of amandelen kan verlichting geven. Vers gekraakte abrikozenpitten zijn het beste, maar daar is ook lastiger aan te komen. Mensen lycium met bijvoorbeeld leverziekten kunnen echter leverklachten krijgen en kunnen het dan misschien niet aan. Kleine kinderen hebben een hele grote lever, daarom wordt deze therapie voor kleine kinderen afgeraden. Voor hen kunnen abrikozenpitten en bittere amandelen dodelijk zijn. Een van de bijwerkingen van het eten van abrikozenpitten of bittere amandelen kan bloeddrukverlaging zijn. Dat kan voor sommigen gunstig zijn, voor mensen met lage bloeddruk echter niet. Het eten van teveel pitten tegelijk kan zo resulteren in een veel te lage bloeddruk (shock) en wordt dus streng afgeraden. Voor een overzicht van de vitamines, mineralen en werking van abrikozenpitten, zie.

The turkey didn't survived - dutch Girl in Minnesota

Kanker kan op een aantal manieren worden bestreden: Abrikozenpitten. De meest eenvoudige therapie is het eten van abrikozenpitten en/of bittere amandelen. Deze bevatten wel amygdaline, ook wel vitamine B17 genoemd. Zo'n 60 abrikozenpitten per dag worden er aanbevolen. Bittere amandelen bevatten per pit meestal meer amygdaline dan abrikozenpitten. Er is weerstand tegen dit dieet, omdat de oplossing te eenvoudig lijkt. De pitten kunnen voor sommigen nogal vies zijn. Maar dit wordt voor een heel eind gecompenseerd door ze tezamen met abrikozen, appels of appelmoes te eten. Mensen die last hebben van obstipatie bij het eten van noten, moeten daarop letten, want abrikozenpitten zijn bijna hetzelfde als (bittere) amandelen.

Lijnzaad engels
Rated 4/5 based on 715 reviews