Ten slotte zijn er ook nederlanders die graag iets over hun taal willen leren. Deze website biedt de basisregels van de nederlandse grammatica in begrijpelijke taal. Het is wel belangrijk om hierbij in gedachten te houden dat deze website oorspronkelijk bedoeld is voor mensen die nederlands leren als vreemde taal. Er wordt daarom vooral aandacht besteed aan die onderdelen van de grammatica die moeilijk zijn voor niet-Nederlandstaligen. Dat zijn soms andere problemen dan de typische problemen van moedertaalsprekers. Genoeg redenen dus voor een Nederlandse vertaling.

nederlandse tekst vertalen naar engels zichzelf te dwingen in het Nederlands te denken. Deze vertaling is er ook voor hen. Deze vertaling is ook een enorm stuk tekst in het Nederlands waarvan een (min of meer) letterlijke vertaling beschikbaar is in het Engels (en in wisselende mate ook in andere talen). Zo kan deze website behalve als grammaticareferentie ook dienen als oefentekst.

Zo krijg je een idee van hoe het Nederlands kosten klinkt. Alle geluidsbestanden zijn nacl in mp3-formaat opgenomen. The dutch Grammar Forum. Op, the dutch Grammar Forum kun je je nederlands oefenen en vragen stellen. Je kunt ook antwoorden lezen op vragen van anderen. De meeste berichten op het forum zijn in het Engels geschreven. Je kunt natuurlijk ook in het Nederlands schrijven. Over deze vertaling, misschien vraag je je af: "Waarom is er een Nederlandse vertaling van deze website?". Hier zijn een aantal redenen: hoewel veel mensen van over de hele wereld Engels spreken of in elk geval een beetje begrijpen, zijn er ook mensen die nederlands leren maar geen Engels kennen. Omdat we deze website niet in elke taal kunnen vertalen, is een Nederlandse vertaling belangrijk.

nederlandse tekst vertalen naar engels

Vertaling van Nederlands naar Engels, online!


Welkom op de complex website van. Je bent hier waarschijnlijk omdat je belangstelling hebt voor de nederlandse taal. Misschien leer je nederlands voor je werk, misschien gewoon voor je plezier. Ik hyperbare hoop dat deze website het leerproces (nog) leuker maakt. Waar wil je mee beginnen? Nederlandse grammatica, je kunt meteen beginnen met de hoofdstukken over. Hier leer je de technische kant van de nederlandse taal. Luister naar gesproken Nederlands, je kunt ook beginnen met, nederlandse audio.

Vertaling van Nederlands naar Engels Online!


M o i r a m o i r a overleg 15:37 (CET) Beste moiramoira, een account maak ik later wel aan, daar gaat het hier niet over. Anoniem blijven is niet mijn doel, ik tekende immers mijn eerste opmerking met mijn naam: maarten. Ook is anonimiteit geen reden tot verwijdering van content. Mijn vraag was simpel. Waarom wordt mijn artikel verwijderd en daar heb ik nog geen sluitend antwoord op ontvangen. minder dan 24u na aanmaak van het artikel wordt het al verwijderd, ik snap dat het gebrek aan bronnen daartoe een reden was. Maar dat heb ik denk ik voldoende aangetoond dat die in orde komen daar ik slechts een bijdrage aan wikipedia beoog door een reeds gestaafd artikel te vertalen om het zo beschikbaar te maken voor Nederlandstalig publiek. Er werd gesproken over reclameboodschappen maar er worden enkel feiten in vermeld die relevant zijn voor dit type organisatie (rankings, accreditaites) en die wel aanvaard worden in bijdragen van gelijkaardige instellingen door.

nederlandse tekst vertalen naar engels

Vriendelijke groeten, maarten de voorgaande bijdrage werd geplaatst door ( overleg bijdragen ) 10:33 (CET) Betrof promotionele pagina bedoeld om studenten te werven voor een universiteitsonderdeel. Een korte neutrale vermelding op de pagina van de universiteit zelf volstaat in een encyclopedie. Onderwerp is herhaald geplaatst en beoordeeld reeds. M o i r a m o i r a overleg 10:33 (CET) Beste moiramoira, antwerp Management School is geen onderdeel van de Universiteit Antwerpen, het is een onafhankelijke, autonome business school zoals je had kunnen lezen in het stuk dat we online plaatsten. Een korte vermelding op de pagina van de universiteit zelf is dus niet van toepassing. Gelieve dit te herzien. Verplaatst van overleg gebruiker:Moiramoirade geschreven tekst is neutraal, het is een letterlijke vertaling van het en (reeds jaren eyesight geaccepteerde artikel) dat tot stand is gekomen door de bijdragen van derden met ruim voldoende bronverwijzingen naar externe partijen.

De tekst bevat geen reclameboodschap (was studenten werven maar zo simpel maar is slechts informerend én conform de wikipediapagina's van andere business schools in omgeving en daarbuiten. De pagina lijst slechts feiten op, telkens gestaafd met externe bronnen. de voorgaande bijdrage werd geplaatst door ( overleg bijdragen ) 15:36 (CET) Anoniem blijven reclameren dient helaas geen doel. Elke wikiversie is autonoom. Dit onderwerp is voor hier beoordeeld.

Engels - nederlands woordenboek - vertalen


The survey is available in various languages and will take between 20 and 40 minutes. Take the survey now. If you already took the survey - thank you! We won't bother you again. About this survey: you can find more information about this project here or you can read the frequently asked questions. This survey is hosted by a third-party service and governed by this privacy statement.

If you need additional help, or if you wish to opt-out of future communications about this survey, send an email through EmailUser function to User:EGalvez (WMF). About the wikimedia foundation: The wikimedia foundation supports you by working on the software and technology to keep the sites fast, secure, and accessible, as well as supports wikimedia programs and initiatives to expand access and support free knowledge globally. egalvez (WMF) ( talk ) 17:30 (CET) nl pagina Antwerp Management School bewerken beste kattenkruid, we merkten dat je de nl pagina van Antwerp Management School verwijderd hebt terwijl die nog niet af was. Een opmerking was dat de tekst bronloos was, dat is omdat de bronnen (vandaag) nog online dienden te komen. We hebben immers wat moeite gehad met het uitzoeken hoe wikipedia juist werkt. De content die op de pagina zou komen is een exacte vertaling van de engelstalige pagina: deze pagina wordt wel aanvaard en zou een exacte vertaling zijn, met dezelfde bronvermelding. Ook stel ik mij de opmerking "zelfpromotie" in vraag wanneer ik kijk naar collegas in dezelfde industrie waarvan de pagina wel aanvaard wordt maar waar niets anders dan reclame op staat: bijvoorbeeld waar zelfs hun producten opgelijst staan. mijn vraag, hoe krijg ik een nederlandstalige pagina over Antwerp Management School online, wat moet ik doen om aan de voorwaarden te kwalificeren?

Vertalen - google Translate

Of komt het door de opsomming van publicaties van wiel Oehlen? de voorgaande bijdrage werd geplaatst door huubpluijmen ( overleg bijdragen ) (Een deel van) de tekst was overgenomen van. Kattenkruid ( overleg ) 12:03 (CET) Verwijderen informatie pagina akyla bewerken beste kattenkruid, ik zag samsung dat je net mijn informatie-pagina over akyla hebt verwijderd wegens "reclame content". Nu vraag ik mij af wat er aan dit kopen stuk tekst gezien wordt als reclame? Helemaal als je kijkt naar wat collega/klanten profielen bevatten(Lees: Adecco). Heb je eventueel een voorbeeld, naast m, coolbue etc? Zie voor de uitleg uw eigen overlegpagina. M o i r a m o i r a overleg 12:06 (CET) your feedback matters: Final reminder to take the global wikimedia survey bewerken hello! This is a final reminder that the wikimedia foundation survey will close on 28 February, 2017 (23:59 utc).

nederlandse tekst vertalen naar engels

Tekst vertalen, tolk of taalcursus?

Inmiddels heb aging ik een nieuwe gebruikersnaam aangemaakt en ook een nieuw wachtwoord opgegeven. Onder deze gebruikersnaam en dit wachtwoord heb ik vanmiddag een nieuw artikel gemaakt en dit artikel heb ik ook opgeslagen. Waarom verschijnt dit artikel dan niet op de wikipedia pagina (onder het zoekcriterium wiel Oehlen? de voorgaande bijdrage werd geplaatst door, huubpluijmen ( overleg bijdragen beste gebruiker:Huubpluijmen, je hebt waarschijnlijk de pagina opgeslagen onder de naam Gebruiker:Huubpluijmen. Die pagina heb ik echter verwijderd omdat er sprake was van auteursrechtenschending. Je kunt een zelfgemaakte tekst plaatsen onder de naam wiel Oehlen of oefenen in je kladblok. Succes en groeten, kattenkruid ( overleg ) 20:42 (CET) even ter controle: is er sprake van auteursrechtenschending omdat ik een drietal voorbeelden heb opgenomen van aforismen en gedichtjes van wiel Oehlen?

Kattenkruid ( overleg ) 19:39 (CET). Rene de leeuw, ruud huisman, rob st Johann. Weet je wat je doet? Gebruik ik deze hele encyclopedie niet meer. Zo betrouwbaar is face hij dus toch niet. Artikel wiel Oehlen bewerken, ik heb vanmiddag een start gemaakt met een wikipedia pagina over wiel Oehlen. De pagina is inmiddels verwijderd. Deze pagina heb ik onder de gebruikersnaam wieloehlen aangemaakt. Dit was niet de bedoeling, omdat dit de indruk kan wekken dat wiel Oehlen dit artikel zelf geschreven heeft.

Vertaalmachine nederlands Engels, snel Nederlands naar

Naar onder, inhoud, zonde dat je db962 niet er bij poren wilt hebben. Het is het originele oude decibel. Wikipedia is gewoon eigenwijs. de voorgaande bijdrage werd geplaatst door ( overleg bijdragen ) 19:32, de bewering wordt (nog) niet bevestigd door een onafhankelijke en betrouwbare bron. Kattenkruid ( overleg ) 19:35 (CET) m kijk daar maar mr catnip de voorgaande bijdrage werd geplaatst door ( overleg bijdragen ). Dat is geen onafhankelijke bron. Iedereen kan beweren dat-ie de originele. Welke medewerkers van het originele station werken nu bij DB962?

Nederlandse tekst vertalen naar engels
Rated 4/5 based on 555 reviews