Een belangrijke voorwaarde voor het uitvoeren van liposuctie is dat de huid voldoende elastisch. Efficiënt: zichtbare resultaten reeds na én sessie. Niet pijnlijk: zonder injecties of littekens. De methode wordt gepresenteerd als een niet-chirurgisch alternatief voor liposuctie. Voor- en nabehandeling van liposculptuur en liposuctie bij vermoeide, kriebelige benen, om brandwonden egaler te maken. Is dieptemassage pijnlijk en zijn er risicos?

liposuctie pijnlijk Na slechts een paar behandelingen bereikt u hetzelfde resultaat van liposuctie, zonder pijnlijke operatie en blijvende littekens. Een cavitaite behandeling is veilig en pijnloos. Liposuctie is het onderhuids wegzuigen (suctie) van abnormale vetophoping (lipo).

Na afloop elzen van de liposuctie operatie kunt u dan meteen naar huis. Voor grotere ingrepen moet u een aantal dagen in het ziekenhuis blijven. Vlak voor de liposuctie operatie het gebied dat gecorrigeerd moet worden af getekend. Via kleine sneetjes op onopvallende plaatse wordt het bewuste gebied opgespoten met een vloeistof die het wegzuigen van de vetcellen vergemakkelijkt en bloedverlies vermindert. Als de vloeistof is ingewerkt wordt er een zuigbuis ingebracht. Deze zuigbuis is aangesloten op een krachtige zuigpomp. Het overtollige vetweefsel wordt weggezogen door een krachtige pomp. Risicos liposuctie, zoals bij elke operaties even zijn er bij een liposuctie ook risicos. Bij een liposuctie zijn deze: Er kan een nabloeding voorkomen. Kans op infectie, vergoeding liposuctie. Een liposuctie door plastische chirurgie wordt niet vergoed door de verzekering.

liposuctie pijnlijk

Liposuctie - clinica Chirurgie estetica Arcalife bucuresti


Liposuctie wordt uitgevoerd door een plastisch chirurg en valt dus onder de plastische chirurgie. Liposuctie is lycium een techniek om plaatselijk overtollig vet te verwijderen. Liposuctie is geen middel om te vermageren. Liposuctie is het onderhuids wegzuigen van abnormale vetophoping. Dit kan zijn op de plaatsen als de buik, heupen, billen, bovenbenen, hals, knieën en onderbenen. Een belangrijke voorwaarde voor liposuctie is dat de huid voldoende elastisch. Is de huid dat niet en is er bovendien sprake van cellulitis dan kan het overtollig vet worden verwijderd door middel van dermolipectomie. Werkwijze liposuctie, liposuctie vindt meestal plaats onder volledige verdoving.

Na een liposuctie


In totaal duurt het inspuiten van de tumescente vloeistof een half uur tot anderhalf uur, afhankelijk van de omvang van het gebied dat behandeld wordt. Na ongeveer dertig minuten, als de tumescente vloeistof is ingewerkt, zuigt de arts met een fijne, holle zuignaald en een vacuümpomp het vet onder de huid vandaan. Hij doet dit met een criss-cross beweging om te voorkomen dat er 'tunnels' onder de huid ontstaan. Tijdens deze handeling kun je een lichte druk ervaren, maar de behandeling is nagenoeg pijnloos. Als al het vet is afgezogen, sluit de arts de incisies met kleine hechtingen. Deze worden afgedekt met verband. Gemiddeld duurt de liposuctie een half uur tot anderhalf uur.

liposuctie pijnlijk

Daarnaast controleert hij of je magneettherapie huid voldoende elastisch is voor de liposuctie-behandeling. Op basis van het bovenstaande zal een inschatting gemaakt worden of je in aanmerking komt voor liposculptuur. Is dat het geval, dan kan er een behandelplan gemaakt worden en een datum worden geprikt voor de operatie. Liposuctie - de ingreep, indien je rookt, dan dien je hier zo lang mogelijk voor de ingreep mee te stoppen. Gebruik je bloedverdunners, dan dien je dit gebruik een week voor de behandeling te staken. Liposculptuur van de buik. Op de dag van de behandeling word je gewogen en worden er fotos genomen voor in je medisch dossier.

De arts tekent vervolgens, terwijl je rechtop staat, met een markeerstift de gebieden af waar hij vet zal verwijderen. Vervolgens neem je plaats op de behandeltafel. De meeste artsen kiezen er voor om een liposuctie uit te voeren onder lokale verdoving. In een enkel geval kan er echter ook gekozen worden voor algehele narcose. Als er gekozen wordt voor een lokale verdoving dan zal de huid eerst lokaal verdoofd, zodat er pijnloos kleine sneetjes gemaakt kunnen worden om de tumescente vloeistof in het vetweefsel te kunnen spuiten. Het inspuiten van de tumescente vloeistof kan een licht branderig gevoel geven, maar dat trekt vrijwel direct weg.

Liposuctie van de buik - foto's, ervaringen & kosten

Zijn er alternatieven voor liposuctie? Er zijn diverse alternatieven voor liposuctie. Zo kan lokaal vet verwijderd worden met behulp van een cryolipolyse-behandeling of laser-lipolyse. Deze behandelingen zijn met name een goed alternatief voor liposuctie als er slechts een klein beetje hardnekkig vet hoeft te worden verwijderd. Het consult, liposculptuur afvallen wordt veelvuldig toegepast in privéklinieken, maar ook in het ziekenhuis. Tijdens het eerste gesprek zal de plastisch chirurg of cosmetisch arts je wensen en verwachtingen met je bespreken. Ook krijg je voorlichting over mogelijke risicos en complicaties. Voorts vraagt de plastisch chirurg naar je medische historie en eventueel medicijngebruik, waarbij hij ook mogelijke contra-indicaties aan de orde stelt (bijv. Verhoogd risico op trombose).

liposuctie pijnlijk

Liposculptuur is een moderne en verfijnde vorm van liposuctie

De donkere gebieden zijn de voornaamste plekken waar het lichaam vet opslaat, en die dan ook vaak met liposculptuur behandeld worden. Tegenwoordig gebruiken vrijwel alle klinieken in Nederland deze zogenaamde tumescente liposuctie of liposculptuur. Het maakt niet uit of de behandeling liposuctie of liposculptuur wordt genoemd: het gaat om dezelfde behandeling. Voor wie is liposuctie een geschikte ingreep? Liposuctie is een geschikte cosmetische ingreep voor mannen kinderen en vrouwen die ontevreden zijn over hun lichaamscontouren. Plaatselijke vetophopingen op bijvoorbeeld de benen, de billen, de buik, heupen, rug, nek of armen kunnen met liposculptuur goed worden verholpen. Liposuctie is vaak ook een geschikte behandeling voor vrouwen die lijden aan lipoedeem. Liposculptuur is niet bedoeld om grote hoeveelheden vet te verwijderen, het is dus geen geschikte behandeling voor overgewicht.

Omdat liposuctie werd geassocieerd met deze grove werkwijze, is in de praktijk de term liposculptuur geïntroduceerd om de subtielere nieuwe werkwijze aan te duiden die voldoet aan de moderne hydrating maatstaven. Wat is tumescente liposuctie? Vandaag de dag wordt er door de meeste plastisch chirurgen en artsen gebruik gemaakt van zogenaamde tumescente liposuctie. Dit is een vorm van liposuctie waarbij, voordat het vet wordt afgezogen, het vetweefsel eerst geïnjecteerd wordt met een vloeistof, de zogenaamde tumescente vloeistof. Deze waterige vloeistof bevat een oplossing van een verdovingsmiddel (doorgaans lidocaïne) en het hormoon epinephrine (ook bekend als adrenaline). De tumescente vloeistof zorgt er voor dat de bloedvaten in het vet samentrekken en het vet wat stugger (tumescent betekent letterlijk gezwollen) wordt, waardoor het makkelijker is weg te zuigen. Hierdoor treedt er bij tumescente liposculptuur minder schade op dan bij 'klassieke' liposuctie.

Liposculptuur ( liposuctie )

Behandeling voor het verwijderen van plaatselijk vet. Liposuctie betekent letterlijk het wegzuigen van vet. Het is de bekendste methode om ongewenst vet weg te halen, bijvoorbeeld van de buik, benen, billen of heupen. Liposuctie is vooral een geschikte behandeling voor vrouwen en mannen waarbij sporten en diëten niet helpen om van ongwenste vetophopingen af te komen. Liposuctie en liposculptuur zijn twee namen voor wat tegenwoordig dezelfde behandeling. Liposculptuur is als naam ingevoerd om een onderscheid te maken met de oude manier van werken die ten tijde van de eerste liposuctie-behandelingen werd gebruikt. In het begin werd er namelijk gewerkt met dikke zuigbuizen, wat gepaard ging met veel bloedverlies en beschadiging van weefsel.

Liposuctie pijnlijk
Rated 4/5 based on 641 reviews